NyxArt.Ro

RSS feed

Nu există date adăugate

TERMENI SI CONDITII

Accesarea acestui site de comert electronic, denumit in continuare "magazin online" pentru informare, vizitare sau cumparaturi, presupune aceptarea termenilor si conditiilor  urmatoare:


Proprietarul magazinului online:

Proprietar si administrator al acestui magazin este societatea comerciala cu raspundere limitata NYXART STUDIO:

Mun. Arad, Jud. Arad

Site: www.nyxart.ro

Mail: nyx_art@yahoo.com


Tot continutul acestui site (informatii, fotografii, elemente grafice, simboluri, scripturi, programe, logo-ul si sloganul magazinului) este proprietate SC NYXART STUDIO SRL si este aparat de legea dreptului de autor.

Folosirea fara acordul prealabil al proprietarului se pedepseste conform legii.


Cum se comanda.

Pentru a comanda pe site este necesara deschiderea unui cont de client  care se  acceseaza folosind ca user adresa de mail introdusa in momentul crearii contului si parola aleasa de client.


Produsele se comanda cu un simplu click pe butonul "Adauga in cos".

Acesta este un cos virtual, in care se pot adauga sau sterge produse ln orice moment al navigarii pe site.

La sfarsitul cumparaturilor te pregatesti de alegerea modalitatilor de plata dand click pe butonul "Plata" .Daca nu te-ai autentificat, sistemul programul cere acest lucru in vederea facturarii.

Acum aveti posibilitatea de a alege intre metoda de "Plata la livrare"   sau "Plata in avans" .


"Plata la livrare" - plata ramburs la primirea coletului se plateste valoarea produselor plus transportul calculat la posta.

"Plata in avans"- plata inaintea livrarii in contul societatii RO62BTRL00201202R23253XXX

deschis la Banca Transilvania prin ordin de plata sau direct la caseria bancii in baza facturii emise in momentul comenzii.


Obligatiile magazinului.

Expedierea oricarei comenzi valide a clientului in timpul cel mai scurt, sau daca acest lucru nu este posibil din punct de vedere tehnic, notificarea acestuia in termen de 24 ore din momentul primirii comenzii.


Comenzile primite in zilele de sambata si duminica si a sarbatoarilor legale vor fi  livrate in prima zi lucratoare.


Se considera comanda valida comanda care are toate informatiile cerute de formular cde inregistrare si sunt completate corect.


Magazinul online ofera cumparatorului inainte de finalizarea tranzactiei posibilitatea de a vizualiza valoarea finala a produselor si a taxelor de transport aferente.

Preturile afisate sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.


Clientul poate face modificari, in orice moment, privind cantitatea, adresa de livrare si are posibilitatea de a reveni asupra unor optiuni anterioare.


Clientul are acces la istoricul comenzilor proprii, (dupa autentificare) spre vizualizare sau printare, acestea fiind pastrate pe server timp de un an.


Magazinul online respecta confidentialitatea datelor personale introduse de client si se obliga sa nu faca publice datele personale ale clientilor sau tranzactiile efectuate. Datele personale vor fi folosite doar in scopul declarat al magazinului sau pentru informarea sau mentinerea comunicarii cu clientul. Personalul care administreaza magazinul nu are acces la editarea datelor clientului, la editarea continutului comenzilor sau al istoricului comenzilor.

Comanda primita de la client este considerata contract si se supune prevederilor legii privind regimul juridic al contractelor la distanta.


AcasăAcasă

Coş  

(gol)

Produse noi

Nici un produs nou în acest moment

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment

Dictionar Termeni

Zodiac

    Zona circulara a sferei ceresti in care se afla cele douasprezece constelatii...

    Citeste mai mult...