NyxArt.Ro

RSS feed

Nu există date adăugate

LIVRAREA

Livrarea se face prin Posta Romana si costul este de 10 lei/comanda.

 

 

Atentie !

Termenul de livrare poate fi cuprins intre 1-3 zile pana la 1 saptamana din motive obiective legate de curatarea produselor vintage si producerea bijuteriilor handmade.

Daca produsele nu se regasesc pe stoc Clientul va fi notificat la adresa de mail furnizata.


Pentru produsele care se livreaza numai la comanda, termenele si conditiile de livrare vor fi afisate in magazin sau comunicate prin email sau fax.
Aceste termene sunt orientative, practicate in mod obisnuit si pot varia datorita unor factori  externi cum ar fi calamitati, conditii meteo deosebite, starea infrastructurii, greve, etc.
Magazinul nu are nici o responsabilitate fata de nerespectarea acestor termene.

 

La livrarea cu Posta Romana adresa de livrare trebuie sa coincida cu adresa din buletin, in caz contrar se vor intampina greutati la ridicarea coletului.


www.NyxArt.ro va asigura ca depune toate eforturile pentru ca produsul comandat de Dvs. sa ajunga in cel mai scurt timp posibil la destinatar.GARANTIE si RETUR.

www.NyxArt.ro ofera garantie 100% celor care achizitioneaza bijuterii sau accesorii din magazinul online. Daca nu sunteti satisfacut de produsul cumparat, il puteti returna si contravaloarea comenzii dumneavoastra se va inapoia in cel mai scurt timp posibil.


Legislatia romaneasca in vigoare prevede urmatoarele: ''Clientul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.''


Clientii  www.NyxArt.ro pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.


Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.  


www.NyxArt.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului si/sau a altor documente incheiate intre parti. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.


Daca doriti detalii suplimentare va rugam sa ne contactati.


AcasăAcasă

Coş  

(gol)

Produse noi

Nici un produs nou în acest moment

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment

Dictionar Termeni

Zodiac

    Zona circulara a sferei ceresti in care se afla cele douasprezece constelatii...

    Citeste mai mult...